| luceac2002 a întrebat:

Buna! Am cumpărat în Olanda o mașină și i-am făcut numere de export, am adus-o in Romania și apoi am făcut numere roșii pe numele bunicului meu și i-am făcut și contract de vânzare cumpărare, totul ok, acum că sa o inmatriculez îmi trebuie fiscalul in Ro, doar că eu nu am trecut mașina în primărie și cei de la primărie nu vor să-mi dea fiscalul,(motive amenzi neplătite ale soțului! Menționez că sunt ale lui nu făcute pe numele meu ci pe al lui dar mă incadrez și eu că suntem cununați legal) și acum vreau doar sa știu dacă la numere roșii îți figurează în baza de date contractul de vânzare cumpărare între mine și bunicul fiindcă cel da la care am cumpărat mașina e un prieten și vreau să mă scot pe mine din schema și să-l pun pe primul proprietar și bunicul! Îmi apare în baza lor de date oare?

4 răspunsuri:
| Bogyutzzz a răspuns:

Buna ziua, daca proprietarul mașini nu are datorii la primărie se poate elibera fiscal nu contează că dumneavoastră sau soțul ori copil are datorii sub forma de amenzi sau impozite atâta timp cât proprietarul are 0 datorii iar cu contractul în momentul în care l'ati făcut se înregistrează în baza de date dar normal bunicul dumneavoastră dacă nu are datorii trebuie să primească fiscalul fara probleme daca este refuzat din cauza datoriilor dumneavoastră este un abuz în serviciu din partea celor de la primărie.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu am sa inteleg niciodata de ce cumparati lucrurui pe care le puneti pe numele unor batrani, care nu au permise auto, nu au nici macar putere sa mearga in persoana sa-si inregistreze legal acel obiect.
Cel de la care ai cumparat masina are datorii neplatite la stat, de aceea nu poti sa sari peste el si sa faci acte legale.
Ce vrei tu cu scosul din schema a 2 propietari din mijloc si pus cum vrei tu, nu se poate.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Bogyutzzz):

Nu ai înțeles nimic.
Mașină este pe numele ei acum, că așa a cumparat-o in Olanda. Și a vândut o mai departe bunicului doar că nu poate scoate fiscalul. Nu e niciun abuz.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da cum ar fi sa plătită datoriile? Numai zic.