| Geo089 a întrebat:

Bună
Am cumpărat o mașină de la un parc auto și aceiași zi s-a stricat
A luat-o turbina pe ulei
Ce pot face dacă nu-mi primesc banii nici alta mașină?
Pe internet și pe foaia pe care era pe mașină cu prețul arată că dă garanție un an dar eu nu am primit o
Mulțumesc

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Te-ai fript cu un gunoi...
Suna-l pe vanzator si cere-i banii inapoi, sau ameninta-l ca-i faci reclamatie la Protectia Consumatorului, fiindca ti-a vandut o masina defecta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai ai discutat cu ei?
Au refuzat orice varianta?

| relian a răspuns:

Fa poza la postare daca mai este acolo si la descriere.Sa ai probe. Daca a spus ca cda garantie 1 an, atunci daca ai dovada ca asa suna acel post poti sa il reclami.
Dar mai intai discuta cu el, poate va intelegeti asa fara sa fie nevoie sa ajungeti la chestii legale.

Oori macar sa iti dea ceva bani inapoi sa poti schimba acea turbina, daca in rest masina este buna si iti place.
Daca o turbina pierde ulei, asta nu inseamna ca aryunci masina.Sunt masini si de citiva ani, la care se poate intampla sa scape turbina ulei, asa ca nu e atit de grav, dar costa ceva banui sa pui alta turbina.

Asa ca discuta cu vanzatorul, vezi cum va intelegeti, daca spune ca iti da bani pentru reparatie, mergi la un service, intrebi cit costa, iei ceva oferta de pret de acolo ii arati omului si cam aia e.

Daca nu va intelegeti, atunci il reclami, cum spune cineva la protewctia consumatorului, nu stiu daca politia se baga, dar poti sa incerci.
Cauta si tu pe google la cine trebuie sa te adrese daca un vanzator umbla cu magarii, adica sa spuna ca da garantie, apoi sa nu mai vrea.