| Tothemoon a întrebat:

Buna! Am cumparat recent o masina adusa afara, primul set de numere rosii este scos dar pe alta persoana la fel ca si asigurarea, doar masina e pe numele meu. Mie timpul si job ul nu mi permite sa ma deplasez pana in Olt. Intrebarea mea este, brokerii de asigurari se ocupa si de toate actele si eu sa ma prezint doar la rar?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu prea are sens ce spui.
Ori numerele si asigurare sunt pe alt nume, ori masina e pe numele tau. Ca daca e pe numele tau inseamna ca deja ai inscriso si nu mai ai alte probleme... sau te refei ca abia ai cumparat-o?

brokerii de asigurari se ocupa doar de asigurari.
daca tu ai domiciliu in Olt si vrei sa inscrii masina acolo trebuie sa te prezinti personal in Olt.

| Tothemoon explică (pentru suntserios):

Primul set de nr rosii au fost scoase de persoana x. persoana x dupa ce a scos nr rosii primul set a facut contract cu mine=masina pe numele meu

| suntserios a răspuns (pentru Tothemoon):

Masina e pe numele tau dupa ce esti trecut in talon. de aici confuzia mea. Oricum ramane valabil ce am scris mai sus.

| adryang78 a răspuns:

Poți face asigurarea online. Sunt destule site-uri, eu așa fac în fiecare an. Plus că nu mai ai bătăi de cap că expiră, te anunță ei când se apropie termenul. Faci asigurare în vederea înmatriculării, sunt aceleași costuri. Când înscrii mașina, îi poți anunța și îți trimit încă o asigurare pe care e trecut și numărul mașinii, dacă ții neapărat, nu te costă nimic în plus. Dar e perfect valabilă și prima, care se emite pe serie de șasiu.