| Firstgirl a întrebat:

Am de dat orasul in Pitesti pentru permis auto si am picat cu Velcea daca ma poate ajuta cineva cu cea mai mica informatie despre cum e?

2 răspunsuri:
| Werrich a răspuns:

Buna, pe ZiarulArgesul.ro zice ca Velcea este rau

"Următorul pe lista de analizat este domnul VELCEA MIHAI, subinspector, ca să respectăm gradul. De cum începeţi examenul cu el numai cu gura pe tine stă, în condiţiile în care există emoţiile candidatului, mai există şi emoţiile pe care Velcea ţi le face, prin simplul fapt că el te grăbeşte permanent. Dacă stai puţin mai mult să te asiguri la sens giratoriu, în permanenţă se ia de tine (că dormi în sens giratoriu), deşi tu nu poţi intra în acel moment. Îţi schimbă traseele constant să nu vezi traseul la cel la care ai fost martor, să te deruteze. Poate se mai potoleşte şi el pentru că în ultimul timp am văzut că îl trimite şi la alte categorii în afară de categoria B, în speţă la camioane categoria C şi categoria C + E."
sursa: https://ziarulargesul.ro/......n-pitesti/

| darrio2007 a răspuns:

Daca faci ce trebuie in materie de modul cum te pregatesti pentru condus, si mai ales pentru respectarea regulilor de circulatie, daca le cunosti, nu vei avea probleme.