Golf e chiar o masina mare... nu stiu ce ai vrea mai mare de atat dar sa ramana si mana de oras
Skoda Yeti. Am eu, e o masina buna, usor de intretinut, ieftina la piese si foarte spatioasa la interior + ca arata ca o masina de teren dar nu e extrem de mare, e mai mica decat un x3. Iti recomand varianta diesel. Eu am varianta benzina 1.8 si consuma destul de mult dar este si puternic modificata, nu e stock.
Ma gândeam la audi a3 dar nu stiu cat de bune sunt dar ma fascinează mult audi
Pai ai zis ca nu vrei masina mica si ca pana si golful e mic, pai A3 e fix cat un golf, poate cu 10 cm mai lung
Eu recomand masina mare inclusiv incepatorilor. Au vizibilitate mai buna la parcari, trebuie doar sa-ti alegi locuri mai mari. Un hatchback de multe ori este mai greu de parcat, din cauza ca nu se intelege nimic din oglinzi, are forma greu de imaginat, din postura soferului.
Poti sa te uiti linistita la masini precum Ford Mondeo, VW Passat, BMW seria 3 (asta e chiar mica).
Pentru oras ar fi de preferat o masina pe benzina, cu motor nu prea mare, eventual turbo.
Poti sa te uiti de un Opel Insignia 1.6 Turbo, sau ceva de pe la Renault.
BMW nu-s prea stralucite ca motorizari (e scumpa mentenanta), si nici nu cred ca ar fi ok un RWD pentru un incepator.
A, si ar mai fi Mercedes W212; s-au ieftinit foarte mult, si se potrivesc fara probleme incepatorilor. Desi sunt RWD, nu pierzi controlul cu ele.
Eu in liceu am avut W124, a fost o experienta foarte placuta. Nu era greu de parcat, iar tinuta ei de drum era foarte sigura, nu derapa nici daca voiai.