anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am o dilema.As vrea sa fac un schimb de masina si as dori sa stiu daca se merita.Masina mea este un GolfV din 2005 luna a 7, 140Cp.motor de 2.00 TDI, full option cu tot cu piele, senzori si de toate; masina cu care as dori sa fac schimb este un Audi A3 din acelasi an cu 4 usi motor de 2.00 TDI ca al meu si 140 Cp 165000 km si al meu are aproape 300000(nici un pic de uzura interioara, masina arata ca noua). Mi se cer inca 950 euro. Ce parere aveti? Multumesc

10 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Indiferent ce vei face, o sa-ti para rau.
Kilometrajul este relativ, eu nu as da Golful.

| alecs94 a răspuns:

Cu cat vinzi golfu?

| Simpatic a răspuns:

Poi eu nu inteleg cum de are masina ta asa de multi km, vezi ca audi-le sa nu fi umblat in bord si astfel sa te pacalesti.ca sa stii si tu si toti fanii audi, vw produce motoare pentru.audi,deci u dai un vw pe un vw dar mai dai si diferenta! schimbul nu este just, ce nu iti convine la masina ta? si cum am zis de unde ai atatia km? una din masinile mele e un mercedes din 2003 si are 220.000 de km reali

| andrey23 a răspuns:

Daca nu ai probleme cu ea la ce sa o dai? tine-o cat mai mult happy dupa aia sa nu faci vreo gafa sa plangi dupa ea.

| alexandru04 a răspuns:

Pai daca stii ca ai ceva la ea.da-o.da s-ar putea sa faca acelasi lucru si celalalt.pastreaza-ti masina daca-i ok.la motor. daca nu da-o cu 700 max.in+

Răspuns utilizator avertizat
| sanders a răspuns:

Eu zic sa faci schimbul.Un volkswagen vs audi? As prefera audi(fara suparare)

| Sofer a răspuns:

Nu merita sa faci schimb cu Audi ca cine stie peste ce dai.

| pinkystyleツ a răspuns:

Eu zic ca este o afacere destul de buna.

| carmenzo a răspuns:

Va multumesc pentru raspunsurihappy.As vrea sa o schimb pentru ca imi place mai mult Audi desi a mea nu am pus-o la vanzare sau asa ceva.Nu are nimc masina merge perfect dar poate e un fix al meu.Masina nu stiu de ce are asa de multi km pentru ca atunci cand am cumparat-o avea la bord 101000 km si apoi am aflat ca are 270.000 desi arata ca noua...nu inteleg.In fine va multumesc inca tot nu stiu ce sa fachappy.