Nu merge bine lectorul de CD al masinii, cumparati altul si un mecanic ti-l va instala.
Formatul Cd este necunoscut pentru CD-playeru masini tale, incearca sa iti faci mai multe timpuri CD-uri!
Exemple: Cd-audio, Cd-Mp3 si Cd-data.
Nu uita sa de debifezi la nero alow multi sesion!
Poate fi din cauza ca CD-playerul tau nu citeste fisierele MP3. Daca muzica de pe CD e in format MP3, asta e cauza. Incearca sa deschizi alt player.
Daca CD-ul are amprente de degete pe el automat nu ti-l citeste casetofonul masinii asta se stie, se sterge cu o carpa fina de catifea sau ceva din piele de caprioara ca cele cu care se sterg ochelarii. Daca CD-ul are zgarieturi la fel poate sa nu ti-l citeasca, sau o alta varianta ar fi sa aiba praf pe el sau sa fie melodiile in format MP3 si casetofonul sa citeasca numai Track-uri si atunci iti da eroare. Daca nu este nici una din toate astea capul de citire al casetofonului s-a umplut de praf in timp si nu mai poate citii si asta inseamna ca trebuie sa te duci la un centru special si ti-l va curata sau sa cumperi un CD cu periuta pentru curatat pe el se gaseste la magazinele speciale de calculatoare!
Am avut si eu probleme de genul asta. Incerca sa faci un cd cu trackuri...adica faci un cd cu muzica si il rulezi cu viteza 16 de acolo de la nero. Cred ca casetofonul tau n poate citi mp3-uri. bafta
Am avut si eu astasi i-am dat cu un fel despray cu are si l-am curatat si acum mere
Ia de la o librarie un CD CLEANER costa 7 lei iti da o solutie si ungi cd-ul care ti-l da si il bagi in casetofon.si dupa incearca un cd cu muzica sa vezi daca merge
Nu este casetofon ci este cd player auto, il da afara cd ul deoarece este laserul stricat de aceea nu il citeste, trebuie sa il duci la servis reparatii cd uri sa i schimbe laserul, dar mai bine cumperi un alt cd player auto, nu se merită reparatia.