Am găsit că o mașină se vinde cu contract de vânzare-cumpărare ca să fie scoasă de pe numele tău. Contactează pe posesorul mașinii să faceți contract de vânzare-cumpărare. Altfel te duci și îi iei mașina că după acte ea îți aparține.
Mergi la primărie și vezi ce te sfătuiește.
Poate te ajuta și forumul acesta: https://www.politisti.ro/......it-ajutor/
Daca la vanzare ai facut contract cu persoana care a achizitionat-o si ai scris pe verso la certificat numele persoanei si data la care a cumparat-o poti sa stai linistit, era obligata sa o inmatricule in maxim 60 zile
Daca ai scos-o de la primarie, atunci e ok. Anunta drpciv-ul in acest sens, deoarece noul proprietar trebuia sa schimbe titularul masinii in talon la 30-60 de zile (nu mai stiu exact) de la cumparare.
Si nu uita ca conform noii legi, masinile care nu sunt inregistrare la impozit / au impozitul neplatit, au inmatricularea suspendata. Deci in teorie, inmatricularea este suspendata.
Mulțumesc celor care au raspuns.Am uitat sa precizez ca am procedat corect la vanzarea masini(am fost la firma de inmatriculari). Problema e ca dupa 2 zile primul cumparator si-a retras actele, cu nu stiu ce motiv, apoi a vanduto la altul si tot asa.
___7WiA întreabă: