Nu stii in ce te bagi sincer, trebuie sa stapanesti volanul in primul rand sa ocupi un astfel de post, pune-te la punct cu permisul si apoi incearca ca o faci degeaba
Job-ul de curier nu tine loc de stai cum se facea parcarea laterala sau vezi ca ai cedeaza si mergi pe contrasens daca intelegi ce vreau sa zic
Daca ti-e frica sa conduci angajeaza-te in alta parte, ei cauta oameni cu experienta in sofat.
''ca nu prea am condus de ceva timp'' sau nu ai condus din 2017? Parerea mea ar fi sa incerci sa te reacomodezi conducand vreo luna inainte de a te duce la ei.
In ce priveste ''proba'' cum zici tu, intai e un interviu, de psihicul tau, daca te exprimi bine, daca te enervezi, daca ai vreo boala, daca ai mai lucrat cu bani, daca stii sa citesti un GPS ...chestii marunte, si-ti va cere sa aduci de la politie ca nu ai amenzi, accidente, ma rog, nereguli in circulatie.
99% sigur n-o sa te puna nimeni sa faci probe cu masina. Cred ca tu ai de fapt interviu maine. Nu vad ce probe te-ar putea pune sa faci cu masina, filmul "Curierul" n-are legatura cu realitatea... / Despre condus, condu prudent si calm. Nu te panica din orice prostie pentru ca nimeni nu s-a nascut la volan, in plus oamenii aia au nevoie de curier, nu-i nevoie sa-l scoti pe Jason Statham din tine.