| CocaFanta a întrebat:

Buna am o masina cu motor de 2400 disel si as vrea sa o inmatriculez pe Bulgaria ce parere aveti? si pentru cat timp se poate inmatricula 1 luna 2 sau se poate definitiv doar sa renoiesti asigurarea odata pe an? multumesc si dau funditaaaaaaaaaaaaaaabig grin

Răspuns Câştigător
| Sylwyu a răspuns:

Masina se inmatriculeaza definitiv pe Bulgaria, numai ca nu o sa fii u trecuta ca proprietara in talon, carte si asigurare, e trecut bulgarul respectivcare ti-o vinte tie. tu o sa apari doar in contractul de vanzare-cumparare si in procura. Si odata pe an te duci cu masina in Bulgaria si ii reinnoiesti asigurarea si itp-ul. Dar in Romania s-au cam dat niste legi si nu prea o sa mai poti sa circuli cu masina decat 30 zile, deoarece politia si statul roman te obliga sa o inmatriculezi pe Ro in 30 de zile de la incheierea contractului de vanzare-cumparare. Daca te prinde politia dupa 30 de zile si nu ai inmatriculato pe Ro iti ia talonul si placutele cu numarul de la masina. Am avut si eu masina de Bulgaria si aveam zilnic probleme cu politia, ma opreau si stateam dupa ei cate 10- 20 min pana imi verificau actele iar si iar. Ti-as fi recomandat sa o inmatriculezi cu un avocat sa dai statul in judecata ca sa nu platesti taxa, dar am aflat ca nu mai merge. tu decizi.

| CocaFanta explică (pentru Sylwyu):

Multumesc frumos pentru raspuns

3 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Cauta ca sunt multe siteuri de se ocupa cu asa ceva.Ei iti pot da mai multe informatii.

| PurceluAtomic a răspuns:

Nu ai voie sa circuli mai mult de 30 zile/an cu asa ceva. Politia a inceput deja sa opreasca toate masinile cu numere straine si sa le ia in evidenta. Daca te opreste si a II-a oara primesti o amenda grasa si ti se confisca talonul.
S-au saturat si ei de toate fiarele inmatriculate in Bulgaria.