| whiterose26 a întrebat:

Am o problema: am dat de carnet de 4 ori pana acum si am tot picat la oras, de fiecare data am luat sala, dar la traseu de fiecare data am auzit magnificul cuvand RESPINS.Acum as vrea sa iau niste ore de conducere de la un alt instructor, pe o alta masina si n-as mai vrea sa fac nicio ora cu celalalt instructor. Examenul va trebui sa il dau pe masina primului instructor.Credeti ca ma va afecta in vreun fel?

Răspuns Câştigător
| Marius0189 a răspuns:

Poti sa faci chestia asta. Sa faci ore suplimentare u un alt instructor, si sa dai traseul pe masina cu care ai condus pana acum. Ideea e in felul urmator: instructorii de obicei se stiu cu politistii de la traseu. Ca sa nu-ti faci probleme, fa chestia asta fara sa stie instructorul tau, si ca sa nu dai de banuit, cu o zi, doua inainte sa dai traseul, condu o ora pe masina lui.
O alta chestie. Cand dai traseul tine minte urmatoarele:
-sunt ultimele 20 min corecte(d.p.d.v. al condusului)
-fii tot timpul atent la indicatoare
-ofera prioritate
-nu depasi 40, maxim 50 km/ora
-fi cat se poate de relaxat(daca poti intra in vb cu politistu')

Imi cer scuze daca ti-am zis chestii pe care le stiai.
Multa bafta la examen/traseu. Ne vedem in trafic. Stima!

2 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Cu banii pe care ii dai pe orele suplimbare si de toate mai bine iti aranjezi traseul ca suntem in Romania sa vorbim pe fata!

| Marius0189 a răspuns:

@FurtunaDiesel, sunt perfect de acord cu tine. Insa sunt persoana care, in cazul in care au un mic accident, raman cu constiinta incarcata.
Am tot respectul pentru persoanele corecte.
Stima!