| AlexXD123RO a întrebat:

Bună,am o tocătoare de crengi de 7cp pe benzină și se încălzeste foarte repede este ceva normal sau este ceva defect?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este motor, normal ca se incalzeste.

| relian a răspuns:

Tocatoarea aia ce spui, toaca ramuri pana la o anumita grosime, asa ca vezi cei dai sa toace, cinteaza ce grosimi bagi in ea.
Un motor pe benzina, normal se incalzeste.Nu ai spus ce motor este daca are racire pe apa, daca nu, este importanta chestia asta.
Dar la 7 CP e pitol cu apa laughing
Masinile de tocat alea suparate toca trunchiuri de copaci, fara sa le simta.
Dar alea is mari, facute sa toate toata ziua, a ta probabil este asa pentru curtea casei.
Desi sa cumperi masina de tocat ramuri, daca nu ai un business spatii verzi, si ce se mai face, nu vad rostu.
Cite ramuri ai tu acasa sa iti trebuiasca masina de tocat ramuri? Cei care au afaceri, aia cumpara amsini profesioniste.

| AlexXD123RO explică (pentru relian):

Am primit si eu niste crengi de la vecini sunt destul de multe si toate le-am facut mici ca aveam alta inainte pe curent si nu putea toca nimic, de asta nu ma plang ca nu toaca doar ca nu ma pricep cu ele gen am tocat 3 crengi de proba si deja sa incalzit destul de tare are racire ca un motocultor e cam acelasi motor.

| kalasnicov22 a răspuns:

Se numeste motor termic, normal ca se incalzeste.