| gya_5588 a întrebat:

am permisul de un an si prima mea masina a fost o dacie din 1882 donata de un unchi cu care am mers prin zone cat de cat necirculabile si pe la tara. abia prindea saraca 70km/h si era ruginita toata, plina de gaurilaughingpana la urma a trimis-o unchiul la rablalaughing
acum vrea tata sa imi ia alta masina, tot dacie, aceasta e din 1998, are 40.000 km la bord si am mers si cu ea.nici nu se compara cu cealalta. e in stare foarte buna. e a unui prieten de familie, unic proprietar si costa 3000 de lei.
Ce parere aveti, merita?

Răspuns Câştigător
| razzvan27 a răspuns:

Depinde.daca o iei de la cineva cunoscut in care ai incredere se merita.pretul e putin cam mare dar masina e buna ia-o! happy e foarte ieftina la intretinere, gasesti piese peste tot si pana strangi bani de una mai buna te descurci cu ea.

7 răspunsuri:
| LoveAngel223 a răspuns:

Depinde...acuma conteaza si bugetul,eu una as fii de parere sa mai strangeti niste banuti ca sa iti poti lua o masina mai buna pentru ca daca gandesti logic ori cum vei ajunge mai scump cu ea, va vrei ca nu vrei ea tot se va strica incet incet mai ales ca este dacia, asa ca mai poti strange ceva bani si iti poti lua ceva mai bun.

| Rici95 a răspuns:

Eu sunt de parere ca NU...Gasesti dacii la un pret mult mai convenabil dar eu zic sa nu iti iei dacie...

Răspuns utilizator avertizat
| alexandru04 a răspuns:

Daca nu-i ruginita pe dedesubt sau are km aia.ia-o.merita

| Shark_1615 a răspuns:

Frate, 3000 lei e foarte mult! 1998?! e veche! acum gasesti dacii si la 2000 lei! mai cauta si sa te uiti la motor, daca scapa ulei sa vezi caroseria, portierele cum se inchid. pe dedesubt daca e coapta sau daca e antifonata asa la vrajeala sa acopere gaurile. sa fii atent fiindca o achizitie de 1000 sau 2000 lei te duce la cheltuieli de 2sau 3 ori mai mari! eu stiu! crede-ma!

| elaria30sexy a răspuns:

Nu prea se merita.de ce nu iti ia un opel tigra ca sun eftine cu numere din afara la banii astia sau cu totul altceva.

| FurtunaDiesel a răspuns:

In 3000 de lei poti incerca un Golf 2 in care sa mai bagi pe parcurc inca 1000 de lei daca stii ce sa cumperi initial!