| Oprea_Mario_1993 a întrebat:

am schimbat o masina cu un individ masina e pe numele lui si mi-a spus. cand expira asigurarea imi trec masina pe nume.am zis ok.dar cand am facut schimbu chiar atuncea inmatriculase masina respectiva care mi-a dat-o mie.si mi-a spus. cand ajunge talonul masini prin posta ma suna sa-mi dea talonul si cartea.dar problema e in felul urmator.eu astept de 7 luni de zile dupa talon si carte.si acum el mi-a spus ca a vandut masina care eu dadusem eu cu bani marunti.si sai mai dau eu 200 de euro pentru acte. altfel nu mi le da ..si problema cea mai mare e ca n-am nici contractul de vanzare cumparare nimic toate sunt la el.doar o copie dupa carte a masini si dupa buletinul lui.ce pot sa fac. dati-mi un sfat bun sal nenoroces pe individ.va multumesc anticipat

2 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Singurul sfat pe care il poti primi este sa nu te mai bagi in astfel de combinatii. Masinile se vand sau se schimba cu contracte, cu CIV, talon si radiere de la finante.
Voi ati procedat golaneste, nu poti rezolva decat golaneste.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu nu pricep cum ai luat o masina fara contract si acte... poti face o reclamatie la politie, dar nu prea ai dovezi