| K9pInKuTzZaThA a întrebat:

Am si eu o intrebare daca poate sa imi raspunda cineva! Am obtinut permisul de conducere categiriei b, dar nu am intrat in posesia lui deocamdata.Intrebarea este: Am voie sa conduc deocamdata? Va multumesc!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu ai voie sa conduci pana nu intri in posesia permisului de conducere. Daca te prinde politia si nu poti prezenta permisul de conducere te amendeaza conform art.101, pct.18 din OUG 195/2002. Deocamdata ai promovat doar examenul, asa ca exista riscul ca permisul de conducere sa nu fie inca intocmit si atunci ai putea sa fii invinuita de conducere fara permis, care este infractiune. Sfatul meu este sa te abtii de a conduce, pana primesti permisul. Numai bine!

9 răspunsuri:
| andrey23 a răspuns:

Dupa o zi la ce ai luat orasul te duci si iti iei o hartie de la politie (dovada inlocuitoare) pana iti vine permisul

| darrio2007 a răspuns:

Nu.Asteapta.Ce dai unui politist daca te opreste in trafic? Martisoare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Trebuie sa ai cel putin o dovada inlocuitoare, eliberata de politie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ioandelasal, anutza98 poate obtine de la politie o dovada scrisa a obtinerii permisului de conducere. Aceasta poate fi folosita ca inlocuitor al permisului, pana la eliberarea acestuia. Eu asa am condus o saptamana (la sugestia agentului cu care am dat examenul), pana mi s-a eliberat permisul.

| ELLSSA a răspuns:

Nu ti-a dat nimic la mana? Ar fi trebuit pana iti inmaneaza permisul in original.

| madDa_1471 a răspuns:

Nu Ai rabdare

| Gabytza_5389 a răspuns:

Nu

| Criss_2552 a răspuns:

Atata timp cat nu ai permisul in mana, nu ai voie sa conduci fiind ca daca te opreste cineva iti cere permisul nu il ai. Sper ca te'am ajutat. happy (fundita big grin?)

| MihaiTudor a răspuns:

Salut momentan pana nu intrii in posesia permisului nu ai voie sa te urci la volan eu am vrut dar am fost avertizat cu consecintele deci daca vrei sa ramai fara masina poti sa te urci la volan cand vrei si te alegi si cu cativa ani de puscarie mare lucru nu iti face griji!>>>> laughing