| IrinaIonescu a întrebat:

Am si eu o problema, din punctul meu de vedere destulde grava. M-am apucat de scoala de soferi, am facut pana acum 28 de ore ( un Fiat pe motorina). Astazi am mers pe un drum liber de tara cu mama cu masina noastra( un ford tot pe motorina) si mi s-a parut foarte mare diferenta. Nu m-am descurcat, m-am speriat si am oprit de multe motorul. Sunt foarte dezamagita de mine. De ce credeti ca am patit asta?

Răspuns Câştigător
| Braunion a răspuns:

Fiindca nicio masina nu se conduce la fel ca alta. La cate masini am condus eu ma prind repede care sunt diferentele dar tu ca incepatoare nu ai cum sa le sesizezi fara sa opresti de zeci de ori motoru. Si pozitia la volan e alta, si oglinzile au alta pozitie, si dimensiunile masinii sunt altele, e normal sa nu fii obisnuita. D-aia se si recomanda sa dai examen pe masina cu care faci scoala.

8 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

De emotii.doar nu ai sa mergi toata viata pe Fiat. dupa ce iei permisul o sa te obisnuiesti.curaj.

| IrinaIonescu explică (pentru viotedy):

Dar e normal sa opresc motorul de multe ori? Oare de ce nu m-am descurcat la fel?

| IrinaIonescu explică (pentru viotedy):

Si daca voi face si data viitoare la fel? Am oprit motorul de multe ori...

| viotedy a răspuns (pentru IrinaIonescu):

Da,se mai intampla la incepatori. totul e sa te concentrezi la examen sa nu se intample, ca e de rau.cu timpul o sa capeti experienta si nu mai patesti asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masinile difera intre ele, cind e vorba de alta marca. Nu conteaza combustibilul. Necunoaserea masinii si probabil si emotia, te-a facut sa reactionezi asa. Vei da examenul pe masina de scoala dar iti recomand sa mai faci citeva ore cu instructorul tau pe masina ta.

| 0x11111051 a răspuns:

Emotiile. Daca opresti de multe ori motorul - asta da dovada ca ai emotii. Si asa ai sa ai si la examen. Incearca sa intelegi masina. Nu te da batuta. Fiecare masina are un mod al sau de condus si ele difera intre ele (dupa cosum, turatie, etc)

Sau mai bine zis -> ia-ti un automat.

| IrinaIonescu explică (pentru 0x11111051):

Masinii de la scoala de soferi nu i-am oprit motorul niciodata...

| AleXzpm a răspuns:

Emoții, presiune, mamica lângă intimidează, frica să nu o dezamăgești.Nu îi bai trece.
Never give up.