| alalal a întrebat:

Bună, am și eu o problemă la mașina..mai exact la direcție. Când pun frâna la o anumită viteză nu mare, pleacă puțin într-o parte și alta parcă.O simt instabilă câteodată …și in anumite momente parcă se mișcă volanul singur puțin…din cat îmi amintesc nu știu dacă mi s-au echilibrat roțile corect…cam ce ar putea fi? Oricum merg la mecanic! Mulțumesc!

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu stim, du o in servis ei stiu

| gaminator a răspuns:

Buna! Pot fi discurile ovalizate daca spui ca la franare are tendinta aceasta, daca o simti instabila poate fi echilibrarea la roti sau poate vantul care bate mai tare. Mergeti la mecanic si va rezolva, posibil sa fie ori de la directie.

| mihai69 a răspuns:

Poate fi orice, de la joc în caseta de direcție la o punte spate foarte uzată.
Mergi la un service serios.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Uzura in bucse/pivoti, poate chiar in caseta de directie.
Echilibratul rotilor nu prea are legatura, bataia de roti se manifesta doar prin vibratie, nu se duce masina stanga-dreapta din cauza lor.

| kalasnicov22 a răspuns:

Posibil sa ai un etrier cu probleme si sa franeze mai tare pe o roata sau sa ramana blocat. Dupa ce mergi cu ea cand cobori verifica daca jantele au aceeasi temperatura cele de pe fata sa aiba temperatira identica intre ele iar cele de pe spate intre ele sa fie identice. Daca una frige mai tare ai gasit problema.