Cauta un mecanic adevarat. Unul care sa stie meserie. Noi nu stim nici cit stiu aia din zona ta.
Iti dai seama la ce mecanici praf ai fost daca cu eroare afisata si nu au stiut ce sa faca. Mergi si tu la un mecanic care stie ce face.
Dacă mecanicii care au VĂZUT mașina nu știu ce are, cum dreak, noi din online, am ști ce-i acolo? Tot la service rezolvi!
Mergi la un mecanic cu diagnoza buna la BMW.
La BMW nu pui orice clona chinezeasca sa citeasca erorile, aia e problema.
Mecanicii care lucreaza (bine) la BMW sunt ceva mai rari. Sunt diferite de Dacia, VW, Ford si Opel.
Mecanicul tau nu cred ca s-a putut conecta la masina, sa poata citi eroarea pe care o are.
Pentru o parere mai apropiata de adevar, pune o poza cu eroarea ce iti apare.
Ar putea fi ceva legat de cheie (imobilizator), ori o masura de protectie luata de masina.
Daca te uiti pe Youtube, cred ca gasesti metoda de a face diagnoza direct pe navigatia masinii (daca are). Din ce imi aduc aminte, modelele astea de la E90 in sus, au diagnoza destul de explicita pe ecranul navigatiei.
Eu fac mecanica generala, dar la BMW-uri deocamdata nu ma bag deloc, primul motiv fiind ca n-am diagnoza suficient de desteapta pentru ele.
Sa mergi la un service, unul bun, nu la mecanici de la vulcanizarile din cartier/sat.