| AlexPavel16 a întrebat:

Buna, am un BMW x5 din 2017. Am avut un accident in care am frecat bara dinafara si mi s-a spart farul, am dus mașina in Xcar distragi Mures unde mi-au reparat "estetic mașina". După ce am scos mașina din servis au început sa-mi dea efectiv toate erorile de la senzori de conducere adaptive, eroare la motor, cutie ABS ect, toate. M-am intors cu mașina in prima faza mi-a spus ca e de la computerul de adblue, l-am schimba dar nu s-a schimbat nimic, mi-a spus ca mi-a verificat doar cablurile si computerul si tot nimic, mașina stand in servis 3 luni. Am dus-o apoi la servisul BMW cel de când Opel, cei care stau in Targu Mures cunosc si acolo a stat mașina 2 luni si acolo mi-a verificat încă o data cablurile si computerele si tot nimic. An dus la Kant John si el mi-a controlat cablurile si computerul si într-adevăr mi-a aratat câteva baluri atinse si câteva rupte, mi-a reparat, schimbat si tot nimic. Va rog sa-mi spuneți dacă ați întâmpinat problema asta. Mașina a fost conectat la bmw connecteddrive poate avea vreo legătura?