Cea mai buna "toba sport" la Golf 4 e daca scoti finala cu totul, si lasi evacuarea asa.
Am facut asta, chiar pe un ALH ca si al tau, iar rezultatul a fost neasteptat. Nu ma gandeam ca poate suna asa frumos un diesel, si nici nu e exagerat zgomotul. Nici fum nu scoate.
De ce nu iti lasi tu masina asa cum e si te chinui sa iti faci golful sa para mult mai tare decat e in realitate cu bani putini?
Daca nu te crezi in stare sa raspunzi la ceea ce am scris eu mai sus mai bine taci
Vrei sa stii de ce? M.am saturat de pustii ca tine care isi iau masini vechi diesel, isi pun tobe sport si automat se cred regii soselelor. Nu am nici o problema cu masina in sine, fiecare are un buget diferit, dar nu inteleg aceasta dorinta de a parea tare cu ceva ce nu ai. Recunosc, nu sunt in stare sa raspund la intrebare pentru ca sunt adeptul tuningului facut ce la carte(motor nou, turbina mai mar,(poate chiar twin turbo, body kit, nos, etc.) nu o toba sport pe o masina diesel destul de veche. Sunt pasionat de masini inca de cand eram mic si nu am nici o problema cu masinile zgomotoase, ba chiar sper ca intr.o zi sa detin un mustang gt, insa tara e plina de tipi care isi tureaza noaptea motoarele care nici nu suna bine(in general de 4cil/rar de 6, niciodata 8, sa nu mai vorbesc de 10/12)
Ia dispari ma de aici copil? tu la 18 ani ai tai zici ca esti din **** de ministru milionar
LSebastian întreabă: