S-ar putea sa fie si computeru stricat si sa nu iti mai dea debitul exact. poate fi si injectia... cel mai ok du-te la service ca dupa o sa mergi pe jos sau o sa bagi o gramada de bani
Cel mai bine du-te inapoi la service spune-le sa iti puna masina pe tester si cel mai probabil acolo se v-a vedea ce are masina. Piesele pe care le-ai inlocuit au fost noi? de obicei unele service'uri mai apeleaza si la piese sh!
1. Ori ai intreruperii de combustibil(frate-mi-o are Golf IV si odata am intrat in depasire avea undeva la 100-110 km/h si dintr-o data mi s-a taiat acceleratia si mergea tot in "smac-uri" norocul meu ca cine a veniti din fata a putut sa iasa putin mai in dreapta deci ii o problema populara la Golf sau daca ai schimbat filtru de motorina/benzina sa fi ramas aer in circuit sau poate ii infundat si trebuie schimbat.
2. S-ar putea sa fie turbo in moarte cilinica si in cazul asta repara-l cat mai curand ca are sa-ti bage iar uleiul pe admisie si data trecuta ai scapat usor doar cu o biela dar de data asta ai putea crapa blocu si se mai duce si vibrochenul si poti sa-ti iei alt motor...
Nu stii cam cat costa asa aproximativ costul ..sa il pun pe tester?
Acum depinde unde meri ca cred ca preturi mai mari de 100lei nu sunt, cel putina la mine in oras