EPC-ul, la Mercedes indica o problema la alimentare (de obicei injectoare sau pompa de injectie).
Du-te cu el la service, sa-l puna pe tester, numai asa o sa stii sigur ce are.
Pai si baietii de acolo nu ti-au zis de la ce e eroarea aia? Ca doar nu te duci acolo sa-ti zica ce are, banuiesc ca o si rezolva. Oricum, roaga-te sa nu fie pompa de injectie, ai dat-o in bara, te mananca de bani. Numai reconditionarea celei defecte am inteles ca te duce undeva la 40-50 de milioane.
Taicamiu e mecanic si am fost numai sa diagnosticam. am fost la 2 testere: unul zicea ca e de la senzorul de pozitie de la acceleratie care l-am schimbat si face la fel si unu zicea ca e de la partea electrica de pe pompa sau de la injectoare. nu stiu ce sa mai cred. acum sa iau alta pompa si sa fie de la injectoare, iar ies in pierdere majora.
Am cautat pe net, eroarea aia e inca necunoscuta dar are ca origine o problema la alimentare. Cum am zis, ceva pe la injectie. Nu stiu ce sa zic, cred ca exista service-uri mai serioase care stiu despre ce e vorba si se pricep la diagnostigarea problemei exacte, inainte sa te apuci tu sa schimbi ceva pe la ea, mai ales cand vorbim de costuri mari, deloc de neglijat.
David24876 întreabă:
led889 întreabă: