anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un mercedes c220d din 1997 si de ceva vreme mi se aprinde EPC si nu se mai tureaza. Sa va spun in ce situatii se aprinde: pe reducere mai brusca, frana de motor sau mers la turatie foarte mica. SE APRINDE NUMAI CU MOTORUL CALD! Pentru a-si reveni pun si iau contactul intr-o fractiune de secunda, din mers si merge ca noua. Face faza asta in cazurile mentionate din nou doar cu motorul cald. Am schimbat senzorul pozitie acceleratie si degeaba. Ceva pareri?

7 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

EPC-ul, la Mercedes indica o problema la alimentare (de obicei injectoare sau pompa de injectie).
Du-te cu el la service, sa-l puna pe tester, numai asa o sa stii sigur ce are.

| Daaanciu a răspuns (pentru Minks):

Am fost la service si dadea error P1228thinking

| Minks a răspuns (pentru Daaanciu):

Pai si baietii de acolo nu ti-au zis de la ce e eroarea aia? Ca doar nu te duci acolo sa-ti zica ce are, banuiesc ca o si rezolva. Oricum, roaga-te sa nu fie pompa de injectie, ai dat-o in bara, te mananca de bani. Numai reconditionarea celei defecte am inteles ca te duce undeva la 40-50 de milioane.

| Daaanciu a răspuns (pentru Minks):

Taicamiu e mecanic si am fost numai sa diagnosticam. am fost la 2 testere: unul zicea ca e de la senzorul de pozitie de la acceleratie care l-am schimbat si face la fel si unu zicea ca e de la partea electrica de pe pompa sau de la injectoare. nu stiu ce sa mai cred. acum sa iau alta pompa si sa fie de la injectoare, iar ies in pierdere majora.

| Minks a răspuns (pentru Daaanciu):

Am cautat pe net, eroarea aia e inca necunoscuta dar are ca origine o problema la alimentare. Cum am zis, ceva pe la injectie. Nu stiu ce sa zic, cred ca exista service-uri mai serioase care stiu despre ce e vorba si se pricep la diagnostigarea problemei exacte, inainte sa te apuci tu sa schimbi ceva pe la ea, mai ales cand vorbim de costuri mari, deloc de neglijat.

| andy14 a răspuns:

Teai uitat la bujii?

| Daaanciu a răspuns (pentru andy14):

Taci mancati-as cu bujiile talelaughing