Dupa ce demontezi saua, plasticuri, pe partea dreapta a scuterului prins de cadru.
Releul se afla sub faruri, dar trebuie vazut daca magnetoul trimite curent, se poate verifica cu un bec de far intre firul alb si galben
Acela ce spui tu este releu de oglinzi nu are nici o legatura cu incarcarea si am desfacut sub faruri si nu e ala de vina daca il iau jos pe ala nu mai merg oglinzile in rest merge fix ca si inainte am sa incer sa il desfac unde ieste scaunul sa il dau jos si pe partea dreapta cum mi-a zis si domnul de mai sus
░░░░░▄▄░░░░▄░░░░▄░░░ ░░░░░░█▄░░░█░░█▀░░░░ ░░░░░░░▀█▄░▀░░░░░░░░ ░░░░▄░░░▄▄███▄░░░▄▄░ ░░░▀▀░░▄█░░█░█▄░░░▀█ ░░░░░░░█░░░░░░█░░░░░ ░░░░░░░████████░░░░░ ░░░░░░░█▄▄░░░░█░░░░░ ░░░░░░░█░░░░▀▀█░░░░░ ░░░░░░░█▀▀▀░▄▄█░░░░░ ░░░░░░░█░░░░░░█▄░░░░ ▄▄▄▄██▀▀░░░░░░░▀██░░ ░▄█▀░▀░░░░▄░░░░░░█▄▄ ▀▀█▄▄▄░░░▄██░░░░▄█░░ ░█▀█▄▄▄▄█▀░██▄▄██▄▄░ ░░░░▀░░░▀░░░▀░░░░░░░
░ ░░░░░░░▀█▄░▀░░░░░░░░ ░░░░▄░░░▄▄███▄░░░▄▄░ ░░░▀▀░░▄█░░█░█▄░░░▀█ ░░░░░░░█░░░░░░█░░░░░ ░░░░░░░████████░░░░░ ░░░░░░░█▄▄░░░░█░░░░░ ░░░░░░░█░░░░▀▀█░░░░░ ░░░░░░░█▀▀▀░▄▄█░░░░░ ░░░░░░░█░░░░░░█▄░░░░ ▄▄▄▄██▀▀░░░░░░░▀██░░ ░▄█▀░▀░░░░▄░░░░░░█▄▄ ▀▀█▄▄▄░░░▄██░░░░▄█░░ ░█▀█▄▄▄▄█▀░██▄▄██▄▄░ ░░░░▀░░░▀░░░▀░░░░░░░
anonim_4396 întreabă: