| roxanad a întrebat:

Am zgariat masina cuiva ( pe o portiune de 5, 6cm ) cu bicicleta si acum trebuie sa platesc: Motorina pe o distanta de 100 km dus- intors si vopseaua ( culoarea facuta la calculator si apoi aplicarea ei, cred... nu prea le am cu masinile). Cam cat m-ar costa totul? URGENT! Multumesc ant.!

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde ce masina e si cat de uratat e zgarietura.

eu am avut o zgarietura pe aripa, si a trebui revopsita toata aripa ca altfel s ar fi vazut urat. ma costat 1200 ron (asta la un logan). oricum motorina e treaba lui nu a ta in niciun caz.

| mona a răspuns:

Proprietarul masinii e prea pretentios pentru asa mica zgarietura, inteleg ca trebuie sa iei vopseaua dar motorina nu i raspunderea ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aoleu, pai ce naiba? Ca la cat ti-a cerut e cam mult pentru o zgarietura de 5-6 cm. Motorina te va costa in jur de 100-120 lei, depinde de consumul acelei masini, iar vopseaua poate tot cam acolo.
Vorbeste cu parintii tai, ca s-ar putea sa te fraiereasca respectivul/a cu masina. E absurd sa platesti atat pentru o zgarietura. Plus ca de fapt, tu doar zgarietura, vopseaua luata, ar trebui sa o compensezi, nu si motorina. (adica pentru ce sa ii dai motorina? Ai umblat cu masina si ai zgariat-o? Nu, evident.)

| unknownn a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai omul acela probabil vrea sa-i plateasca si motorina ca sa nu-l dea in gat la politie.

| roxanad explică (pentru anonim_4396):

Pai am uitat sa specific. sad Scuze. Deci motorina pana intr-un oras ( Sibiu ), ca acolo vrea el sa si-o repare pentru ca acolo si-a si vopsit-o cu putin timp inainte...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am uitat sa iti spun: ce iti face, ce iti cere tie, e un fel de santaj... Deci cred ca mai bine rezolvati la politie, faci un proces verbal privind daunele care CHIAR trebuie reparate, si platesti doar vopseaua.

| Silviuloan a răspuns:

Vorbeste cu parinti tai si suna la politie.

| ovidiu8msn a răspuns:

laughing Pentru o zgarietura de 5 cm. Tu vrei sa ii vopsesti toata aripa/usa? Intelege-te cu omul, dai ceva banuti si gata. Te costa undeva la 5 milioane, daca nu mai mult. Vopseaua facuta la calculator si micine retusuri la o masina costa foarte mult.

| roxanad explică:

Mersi tuturor pentru. ajutor!