| Atim a întrebat:

Anul trecut am pus pe mașină un set de cauciucuri de iarna noi. N-am mers prea multi km cu ei iarna, la începutul primăverii încă mai era ceva zăpadă si nu am mai apucat sa le schimb. Pe la finalul primăverii a avut o defecțiune la motor, si din acel moment pana săptămâna trecută masina a stat continuu. Acum problema este rezolvata si am repus masina in circulație, dar i se dezumfla rotile. In fiecare dimineață o găsesc cu toate 4 stand pe janta si in timpul zilei trebuie sa le umflu de vreo 2 ori daca vreau sa ajung undeva. E posibil sa fi făcut pana de la stat? Eu știind ca aveam cauciucuri in stare buna n-am mai luat in calcul achiziționarea altora noi. Ar merge sa o duc la o vulcanizare sa imi rezolve penele cu petic in situatia asta sau risc prea mult circulând cu ea cu 4 cauciucuri carpite? Pot temporar sa ii pun setul de vara si sa vad de altele de iarna, dar n-as arunca 4 cauciucuri bune (sau care erau bune mai bine zis)

3 răspunsuri:
| Uvox a răspuns:

Parca nu as crede că sunt de peticit decat daca nu sunt înțepate de cineva "binevoitor".
Cel mai probabil scapa pe la talon iar asta se rezolva la vulcanizare fara peticeală.
Daca sunt ok ca adâncime banda rulare e păcat de ele, mai ales ca o sa vina zăpezi.

| xerxes1 a răspuns:

Du-te la vulcanizare si vezi din ce cauza pierd mai intai.
Apoi decizi ce ai de facut.
Poti sa ai si 15 petice, daca sunt puse corect nu risti nimic.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca masina a stat atat pe cauciucuri posibil ca acestea sa se fi taiat sau sa iti fi ruginit rau jantele