Teoretic doar proprietarul poate cere alta plăcuță. Dar cred ca o firma de intermedieri te poate rezolva pentru un comision de 20-30 de lei.
Daca nu, sunt privati care fac placute 99% identice, iar cand vine tatal tau in tara o poti inlocui.
Cine ti-a luat placuta de inmatriculare?
Ca de era politia ti le lua pe amandoua...
Vezi sa nu te trezesti ca ti-a fost furata si pusa la vreo masina cu care s-a facut trafic sau furtisaguri si te trezesti acasa cu amenzi sau dosar penal.
După ce faci itp și asigurarea poate recupera numele doar titularul din certificat. Sau cineva care are o procura.
Daca ai camere in fața blocului unde este masina vezi exact cine ti a luat numerele de inmatriculare de pe masina, cere i administratorului blocului inregistrarile de pe camere, asta doar daca blocul are montete camere si in exterior sa filmeze in spatelele blocului si in parcare, altfel daca blocul nu are camere decat in interior nu ai ce sa faci.
Ai putea daca nu ai avea aceasta problema... Deci nu trebuie sa faci alt numar, mergi la politie si le spui ca ti-a fost luat numarul, vei fi gasit in datele politiei, vei plati o amenda si iti vor da numarul inapoi!
Ești cu capul?
Dacă i-a fost furat numărul tot el plătește amendă?
Pai placuta i-a luat politia din cate am inteles eu, sau am inteles gresit? de ce sa-i fure numarul cineva?
De ce ai dat eronat ne folositor? ca raspunsul meu era bun, daca are camere vede clar cine ia luat placutele, daca esti prost stai acasa culca te, stai in banca ta