Trebuie sa le pui la ei... Doar asa pot fi legale. O sa iti dea ceva la mana ca ai voie sa le porti...
Pentru a fi legale trebuie sa obtii de la RAR inscrierea lor in talonul masinii.
Pentru probleme de genul acesta nu vei avea niciodata probleme cu Politia, vei avea probleme cu RAR-ul. Pentru ca foliile de pe geam sa fie legale, trebuie aplicate intr-un service autorizat RAR. Sper ca am ajutat!
Politia îți cere de fiecare dată autorizație pentru folie!
De cate ori m-a oprit Politia nu mi-a cerut niciodata autorizatia pentru folie. O singura dat am fost oprit de un echipaj RAR si mi-au verificat jantele si certificatul pentru folie.
Scuze, dar cred ca mergi odată pe luna sau poate nu ești din București...
Într-adevăr, nu sunt din Bucuresti...
Daca vrei sa-ti pui folie incearca la un service autorizat, care iti va da un certificat pentru folia pusa, si nu vei avea probleme
Pe site de unde vreau sa comand scrie ca are acele,, acte" necesare
Detalii
Folie omologata DRK cu certificat R.A.R. pentru luneta si laterale spate
Folia are strat antizgariere.
Folia: Super Dark Black are transparenta 5%
Folia omologata vine insotita de declaratia de omologare, certificatul de garantie si declaratia de conformitate.
In plus este insotit si de timbru de la RAR care vine lipit pe geam unde scrie si numarul de omologare de la RAR.
Acel numar de omologare scris pe declaratia de conformitate si pe timbrul de la RAR, il puteti verifica pe site-ul de la RAR, …. "