| flavius94 a întrebat:

As avea si eu o intrebare... Am vazut pe multe site-uri ca sunt tot felul' de "Folie auto omologata". As vrea sa stiu daca aceste folii sunt legale, adica ca mi le comand si le pun eu.Vor fi legale sau voi avea probleme cu Politia?

Răspuns Câştigător
| Slake a răspuns:

Trebuie sa le pui la ei... Doar asa pot fi legale. O sa iti dea ceva la mana ca ai voie sa le porti...

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pentru a fi legale trebuie sa obtii de la RAR inscrierea lor in talonul masinii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru probleme de genul acesta nu vei avea niciodata probleme cu Politia, vei avea probleme cu RAR-ul. Pentru ca foliile de pe geam sa fie legale, trebuie aplicate intr-un service autorizat RAR. Sper ca am ajutat!

| Slake a răspuns (pentru anonim_4396):

Politia îți cere de fiecare dată autorizație pentru folie!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Slake):

De cate ori m-a oprit Politia nu mi-a cerut niciodata autorizatia pentru folie. O singura dat am fost oprit de un echipaj RAR si mi-au verificat jantele si certificatul pentru folie.

| Slake a răspuns (pentru anonim_4396):

Scuze, dar cred ca mergi odată pe luna sau poate nu ești din București...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Slake):

Într-adevăr, nu sunt din Bucuresti...

| EaEmma a răspuns:

Daca vrei sa-ti pui folie incearca la un service autorizat, care iti va da un certificat pentru folia pusa, si nu vei avea probleme

| Maryan_Voicu_1993 a răspuns:

Te duci la Rar si obtii autorizatie de la ei

| sergiu1s a răspuns:

Nu vei avea probleme poti sa le pui tu si mai ales daca nu depasesc 50%

| flavius94 explică:

Pe site de unde vreau sa comand scrie ca are acele,, acte" necesare

Detalii

Folie omologata DRK cu certificat R.A.R. pentru luneta si laterale spate

Folia are strat antizgariere.

Folia: Super Dark Black are transparenta 5%

Folia omologata vine insotita de declaratia de omologare, certificatul de garantie si declaratia de conformitate.
In plus este insotit si de timbru de la RAR care vine lipit pe geam unde scrie si numarul de omologare de la RAR.
Acel numar de omologare scris pe declaratia de conformitate si pe timbrul de la RAR, il puteti verifica pe site-ul de la RAR, …. "