Depinde ce motor este.
2.0 este si benzina aspirat, si turbo, si TDI.
Nu e nici o motorizare foarte buna pe masinile alea, toate sunt mediocre, insa nu fac nici probleme deosebite.
Ce se strica la ele? Plasticele din interior, la audi is cele mai pacatoase, mai toate se desprind asa din senin
De pe afara, pompa de directie daca e hidraulica, aia se defecteaza destul de des, face ca trenu uneori si noua daca e, dai cureaua jos sa schimbi ceva, poate vrei sa schimbi cureaua cand pui la loc, deja spui cai avion, asa face pompa aia.
Ce am mai observat turbina, daca schimbi uleiul odata la 5 ani se duce garantat turbina, dar asta tine de cum am fost intretinuta masina, de cei care au avut-o sau o au.
In rest e buna, doar sa fii atent inainte sa cumperi, sa o verifici bine, sa o scanezi, eu asta iti recomand, cu transmisia asta, unde e cam scump sa repari, trebuie sa verifici f bine.
Cum zic multi daca au probleme, sterg coduri, sterg lumini la bord, hai cu ea la vinzare.
Asa ca tu daca ai un scaner de ala de buzunar, mic, ieftin cu ala verifici f bine, poate ala sa-i faca ce vrea el, nu are cum pacali computerul masinii.
La multi am spus chestia asta, dar cred ca f putini spre deloc au priceput.
Chestia asta ce zic eu cu verificatu, e buna si pentru a negocia, cu cit gasesti mai multe nereguli, cu atit poti cere sa lase la pret nu?
Cind vede ala ca incepi sa-i spui, isi da seama ca te pricepi, scade din pret.
Deci scanarea asta o faci, odata sa vezi ce problema are masina, asta daca are problema, apoi si pentru a negocia. Uite frate pai ce faci, ai stins becurile la bord, pai mai iei de fraier
Cam asa se face.Nu trebuie sa ai incredere in cei care vind, doar daca e ceva ruda cu tine.
Daca scanezi o masina si scanerul spune ca sistemele nu-s ready toate, asta arata clar ca ala o sters coduri, o sters lumini aprute la bord.
La asta trebuie sa fii atent.Asa plastice daca se dezlipesc, daca se rup, asta e pui altele.
Dar masina e buna, motorul este bun, asta daca cum am zis a fost intretinut.
Dar la astea A4, cei care le-au avut, sau le au, le cam omoara, de aia multe is cu probleme cu turbina, sau cu transmisia.
La o masina nu se strica repede piesele, daca is intretinute si folosite corespunzator.
Dar cum nu stii ce cumperi, ori verifici amanuntit, ori cumperi ceva la noroc.
Bafta.
anonim_4396 întreabă: