Renault, vw, audi A3. Sant adept masiniilor sport cu 3 usi coupe (asigurarile le baga in categoria sport) nu stiu de ce dar una din ele zicea din cauza ca au 3 usi. Spatiu mai mare cand conduci pentru ca poti sa dai scaunul mai spate in comparatie la o masina cu 5 usi. Nu te fixa in motorina doar benzina sau conversie in GPL daca nu duci traista in portbagaj. Pe mine ma tine bine un plin (motor 1.8 benzina)
Nu prea stiu sa iti recomand o masina, dar din ce ai zis tu uite-te dupa una pe benzina. Audi are probleme cu, consumul de ulei cand vine vorba de benzina, dar daca gasesti o masina ok un audi a3 nu ar suna rau. Daca zici ca vrei o masina de oras in concluzie nu ai ce face cu o masina cu dimenisunile unui s-class/a8 etc Cauta una mai micuta, pe benzina (ca la diesel cu dpf e urat in oras) si daca pui ochii pe una cauta pareri, probleme pe forumuri si cauta piese pentru ea pe net ca sa ai o idee cam cat este intretinerea. Cand vine vorba de fiabilitate multe masini sunt fiabile, dar depinde de proprietarul care a avut-o inainte... daca nu te pricepi ia pe cineva in care ai incredere cu tine. Degeaba iti spun eu acum sa iti iei a3 ca e fiabil(exemplu) si iei o 'rabla' ca dupa arunci cu pietre dupa mine