| Mădălina_2296 a întrebat:

as dori si eu daca se poate niste anunturi de un Espero, nu nou, maxim 3000 de euro, sau daca stiti pe cineva care vinde, dar sa fie intr-o stare acceptabila, adica nu harpanitahappy

Multumesc anticipat!

M a d Uhappy

4 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Daca vrei sa-ti cumperi un autoturism, ai foarte multe posibilitati de cumparare si am sa-ti enumar mai multe variante, in orasul tau sau in zona sunt targuri de masini de unde cu ajutorul unui meserias poti cumpara fara nici o problema. Poti folosi mica publicitate din ziarele judetiene sau intri pe internet si ai rezolvato. Pentru a fi sigur ca masina care vrei sa o cumperi este intr-o stare buna, solicita contracost verificarea tehnica a masinii intr-un service auto.

| octavianpas a răspuns:

Intra pe Google, tasteaza ce doresti sa cauti, si apoi selecteaza ce te-ar interesa

| Mădălina_2296 explică:

DA...am intors Googalu pe toate partile, impreuna cu tata, ca pentru el trebuie, eu mai am de asteptat pana la carnet day dreaming

Oricum mersi pentru ajutor :*

| dany1braila a răspuns:

SaluT eu stiu pe cineva care vinde masini dar acum momentan are 3 masini 2 ford brek si un ford mustang daca te intereseaza lasa-mi un mesaj sau cautama pe adresa asta de mesenger baiat_debaiat55 sau danycsbraila. si eu iti voi da adresa de mesenger a acelui baiat care vinde Ok astept ras Pa si o seara placuta.