Fratica, stai linistit ca nu e mare putere, sa zbori cu viteza luminii... o s-o iai incet, inca daca ai mers pe 49 cm3 deja stii a merge pe scuter, stai linistit te descurci cu ochii legati.BAFTA
Pana la 125 cmc pot sa fac subcat A1 de la 16 ani fara 3 luni/m-am informat in legatura cu asta eu ma refer fizic daca pot sa ma tin pe el si daca e foarte greu de controlat
Am avut si eu un rs de 125, si nu am avut probleme cu el; de controlat e usor daca te obisnuiesti cu el.(app: eu fac sala)daca ai 16 ani impliniti da poti sa dai.Succes
Frate daca stii sa mergi pe bicicleta mergi si pe scuter doar sa nu te panichezi sa ramai cu mana blocata pe acceleratie bafta
Pe bicicleta ma dau de la 5 ani dar nu e tot una
Stiu ca imi trebuie subcategoria A1 si o sa o fac la vara numai as vrea sa stiu daca pot sa ma tin pe el. Nu stiu exact cum e la puterea aia am mai fost cu scutere dar de 49 cmc
Astept alte pareri, cineva cine a mai trecut prin asta? cineva care sa fi inceput cu scuter sau moto de 125?
Fratica, stai linistit ca nu e mare putere, sa zbori cu viteza luminii... o s-o iai incet, inca daca ai mers pe 49 cm3 deja stii a merge pe scuter, stai linistit te descurci cu ochii legati.BAFTA