Eu mi l-am scos astazi, am dat conducerea dupa proba de la pc si proba scrisa la 2 examene. Azi la conducere am condus in jur de o ora si am notat pe diagrama numele, localitatea, nr de inmatriculare al camionului si cand am terminat am pus localitatea de sosire km totali si am scazut sa imi dea km parcursi de mine. M-a intrebat orele de conducere si le-am zis ca pe tatal nostru cu o greseala la sfarsit si a fost usor, acum am de asteptat maxim o luna pana imi vin cardurile de atestat si cardul tahograf. In ce oras locuiesti omule? Daca esti din BV ne intalnim si iti mai povestesc sau imi dai nr daca esti pe Vodafone ca am minute la greu. Pretul e in jur de 380 de ron si poate ajunge la 1000 in functie de scoala au diferente, unu a venit din miercurea ciuc din cauza ca era scump si i-a iesit ieftin in Brasov.
Trebuie mers la ARR si se da un test scris ..Ca la examene pentru permis..Acuma nu stiu exact cat coasta in Cluj era anult trecut 600lei! Succes!
Examenul PC si cele scrise sant 2 se dau la sediul scolii nu la ARR.
Eu sunt din cj si nu am Vodafone.
Examenul teoretic ii ca si la permis?
Traseu l-ai dat pe camion sau tir? Incarcat sau gol? mersi
Nu se da pe autotren doar pe camion gol numai ca mergi cu instructoru si ala de la arr, la teorie vorbesti cu un coleg ca sa te pui in banca cu el si copiati sau inveti ori dati niste bani sa aranjati cu scoala si sa va lase pentru ca e cam aiurea cu teoria, eu am copiat cateva intrebari de la unu oricum.
grassu întreabă: