Îți aduci aminte că ești adult și te comporți că atare. Pe urmă înveți să citești indicatorii din bordul mașinii
Am ramas fara motorina de vreo 3 ori, in rest, fara benzina
Cea mai nasoala faza am patit-o in Iasi (oras strain), in zona cu lucrari, unde din 3 benzi treceam toti in banda 1. Fix cand a fost randul meu, mi s-a oprit motorul. Spre surprinderea mea, iesenii au fost foarte intelegatori, a venit si un politist local, am ferit masina si am stat pana cand am remediat problema.
In aceste cazuri, nu te stresa. Obligatia (legala) a celorlalti soferi este sa te ajute sa scoti masina de pe carosabil.
De asemenea, claxoanele, flashurile si injuraturile din partea lor sunt incadrate la contraventii.
In plus, trebuie sa stii ca astfel de comportament ii denigreaza pe ei, si ii deosebeste de persoanele bine crescute. Pe noi, astia mai educati, nu ar trebui sa ne afecteze, chiar daca suntem tinta lor.
Psihicul lor oricum e foarte slab, pe moment arunca cu ura de parca am fi dusmanii lor de-o viata, dar pana acasa uita ce au facut. O buna parte dintre ei nu ar trebui sa fie admisi la examenul psihologic pentru permis, dar se pare ca psihiatrii nu prea isi fac treaba, semneaza pe nevazute.
Dacă asta a fost "cea mai urâtă întâmplare din viața ta" înseamnă că ai avut o viață extrem de bună.
Se mai intampla. Fiecare intamplare urata e bine sa o luam ca pe o lectie. O sa uiti repede, nu iti face griji. Cat despre ceilalti soferi, se stie ca multi sunt melteni nesimtiti care se cred superiori doar pentru ca au impresia ca stiu sa conduca mai bine si se pricep mai bine la masini. Dar in final fiecarui om ii e dat dupa sufletul lui... urla frustrarea din ei.
Tu macar ai invatat din experienta asta ca niciodata sa nu arati cu degetul un alt om si sa nu il judeci...asta pe langa treaba cu alimentatul la timp
Se poate întâmpla oricui, nu e cazul să te lași afectată. Se numește "pana prostului", în limbaj popular. Dacă ai permis și șofezi, ai toate șansele s-o faci măcar o dată. )
Important e să înveți din greșeli și să eviți astfel de situații. Mai ales că nici pentru mașină nu e bine să rămâi cu combustibilul pe sponci, îți poate defecta pompa de combustibil.
chiftelutacrocanta întreabă:
alexandra2000ale întreabă: