anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, azi am avut prima ora de condus dar ma tot duceam ba spre stânga, ba spre dreapta. Ce sfaturi aveți pentru a lua permisul din prima? M-am descurajat putin și orice sfat m-ar ajuta, poate aveți experiențe similare

4 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Pentru a lua permisul din prima, primul sfat ar fi să nu te duci ba spre stânga ba spre dreapta când ești cu polițistul în mașină.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand sa te duci și la restul de ore că nu înveți să conduci prima dată când pui mana pe volan.

regis
| regis a răspuns:

Mai ai minimum 18 ore, nimeni nu s-a nascut invatat.

| adryang78 a răspuns:

Nu e cazul să te descurajezi. De-asta se numește "școală", să înveți. Și totul se învață pas cu pas, nu s-a născut nimeni cu volanul în mână. E foarte important să fii atent la explicațiile instructorului, iar în legătură cu permisul, nu te stresa că îl iei sau nu din prima. Nu asta contează. Contează mai mult să fii disciplinat în trafic, să fii conștient că, atunci când urci la volan, ești responsabil pentru viața ta, a celor care sunt cu tine în mașină și a celorlalți participanți la trafic. De berbeci care se cred zmei sunt pline șoselele.
Succes!