| EmyMartin94 a întrebat:

Buna băieți. Am o problema destul de grava. Am un golf 5 4motion. Nu de mult am aflat ca nu mai merge. I-am tras apa la elctonica de pe diferentialul din spate si nu mai cupla. Am luat alt diferential. Codurile de pe haldex sunt aproape identice de ce spun asta pentru ca al meu nu are un "c" la finalul codului. Dar diferă anii, al meu e din 2004 cel pe care l-am montat e din 2006. Bun...îi da eroare ca nu comunica cu modulul abs, cand intru la abs imi da eroarea ca nu comunica cu controllerul haldex. Am fost pe un câmp cu ea si patina spatele daca ii dădeam blana. Acum nu mai patronează. Tin sa mentionez ca abs si esp sunt aprinsi in bord. Ce are? Trebuie codat haldexul nou după masina? Chiar nu mai stiu ce sa fac. A si imi mai da eroarea de presiune ulei in haldex si ceva ambreiaj. Chiar nu mai stiu ce sa fac. Nu stie nimeni ce are...

1 răspuns:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Te duci la cineva cu tester VAG original, si poate iti imperecheaza noul diferential, cu masina.
Dar e posibil sa nu fie compatibile, iar in cazul ala va trebui sa il schimbi din nou...