| FORMULADTI a întrebat:

Buna baieti, cer sfatul celor care se pricept in motociclete sau in general motoare.Am si eu un viper Alpha zs50f in garaj, azi l-am scos la aier si m-am intilnit cu un vecin care are la fel Viper alpha zs50f doar ca e rosie, pe cind a mea e albastra... m-a rugat sa-i dau sa fac o tura sa vada cum merge am facut si eu cu a lui, am ramas mut, se difera cu mult puterea vere, ala cu viteza 4 merge peste tot si la dela si la vale, a a me-a la deal cu a-2a sau chiar si cu 1... Ce iabia sa aiba? ce sa-i fac sa fie si a mea la fel? tin sa mentionez ca Cm3 la ambii scrie 49, 9 da difera cer si pamint. HELLP

3 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Pai din cate ai spus tu daca este atat de mare diferenta 100% ai carburatorul infundat sau prost reglat sau ambreajul dar cred ca totusi carburatorul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de cand ai motorul, segmenteaza-l. Demonteaza setul motor, si o sa gasesti pe piston 2 inele elastice din metal. Scoate-le, inlocuieste-le (25lei), unge cilindrul cu ulei de motor, pune pistonul inapoi, asambleaza inapoi setul, si o sa traga foarte bine.happy Sper ca ti-am fost de folos, in cazul in care te pricepi.

| beibbx a răspuns:

Da add ilove.beib