| FORMULADTI a întrebat:

Buna baieti, vreau sa cumpar un scuter de 150 cm3 nu vreau sa-l iau nou si am gasit un baiat strain care vinde un blazer aproximativ ca VIPER F50 insa are o mica problema.Are trosul de la acceleratie rupt, cum credeti, poate ascunde acest lucru alta problema? MS MULT FUNDA1

Răspuns Câştigător
| Pozitivciik a răspuns:

Nu prea cred dar spune-i sai schime trosul sau cumpara tu unul te duci la el il schimbati te catai putin te uiti mai negociezi dacai bun daca nu iti cauti altul.doar cind pui mina ta pe acel lucru poti spune dacai rau, bun asta-i opinia mea dar daca eftin nu chiar scump si face sa dai un ban apui nu ezita etial sal ai pe vreo 2-3 ani si apoi iti eai unul nouwinking

1 răspuns:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Da! Poate ascunte probleme de variator, motor, probleme la partea electrica, ceea ce poate cauza chiar un incendiu sau o explozie daca da scanteie unde nu trebuie si mai ai si pierderi Doamne fereste! Trebuie sa te duci cu un mecanic bun daca vrei sa nu risti nimic. Dar ca sa iti spun sincer dupa parerea mea este un scuter care nu merita cumparat acel model, doar daca este foarte ieftin!