| Mariana12v a întrebat:

Bună! Camera de la traseul auto filmează și in interior? Iar la exterior de unde până unde? Pot dovedi că neatenția lui m-a costat calificativul respins? Help pls

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca filmeaza si la interior, mai ales la testarea auto, fiind adusa ca proba la orice contestatie face cursantul daca este nemultumit si pica.
Nu poti dovedii ca neatentia cuiva te-a afectat pe tine la volan, ca tu esti cea care detine controlul masinii si esti responsabila total de atentia si manipularea masinii, fiind in timpul examinarii.

| Mariana12v explică (pentru Violleta2022):

Dacă eu când m-am asigurat din partea stângă nu venea nici o mașină și m-am pus în mișcare, iar polițistul când a văzut că ne punem în mișcare s-a uitat și venea, nu mi s-a părut ok, eu sunt conștientă că nu el trebuie să fie atent.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mariana12v):

Politistul ia note in timp ce tu sofezi, nefiind obligatia lui sa se asigure in trafic, ori sa-ti spuna ce sa faci la volan, ca tu esti cea care sofeaza si tu ai oblgatia sa decizi ce trebuie facut atunci.
Te-a lasat sa decizi singura ca erai la examen, tu ai confundat politistul cu instructorul, care probabil iti spuena tot timpul ce sa faci si ce nu, asadar ai picat pe dreptate.
Nu-i nimic, inveti regulile de circulatie, mai iei inca 6 ore sau chiar mai multe, pana stapanesti masina si te bazezi doar pe tine, nu pe instructor, ca data viitoare sa nu mai gresesti la examinare.
Mai mult curaj si succes la examinare!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poți face contestație
Mai mult că sigur că rezolvarea contestație va dura mult mult mai mult decât să dai iar examenul

| relian a răspuns:

Sa dovedesti ce anume? Indiferent ce ai dovedi, tu trebuie sa dai iar, nu anuleaza nimeni decizia, lasa asa, eventul daca ai constata ca instructorul nu-si face treaba, poate sal schimbe, dar no sa spuna da uite ai trecut.
Asa ca vezi-ti de treaba, nu mai baga in sama toate rahaturile, du-te da iar si asta e.
Te agiti degeaba.Tu spui ca te-ai pus in miscare, eu stiu ca te pui in miscare cand spune instructorul sau cei aia cu care dai examenu, nu pleci tu asa de capu tau, ala iti spune hai plecam, iau la stinga, opreste aici, fa aia, du-te acolo etc.

Daca politistu nu ti-a spus sa pleci si ai plecat tu de capu tau, tea picat, la revedere, plus ca venea si masina cum zice el, tu nu cred ca poti aprecia mai bine ca unu experimentat distanta si sa pleci sau nu.
Pleaca in astfel de situatii cei cu experienta, sau care stiu ca se bazeaza pe masina ce o au, nu e una sa plece ca melcu.

Dar la examen asa trebuie sa faci nici sa te grabesti, dar nici sa mergi la pas.
Tu asa spui ca nu venea masina, dar apoi spui imediat ce el s-a uitat venea si masina, doar aia nu venea cu viteza luminii stinse sa spui ca nu aveai cum so vezi, deci masina trebuia sa o vezi si tu, vezi masini de la sute de metri departare, asa ca eu zic sa iti vezi de treaba cu contestatii si alte minuni ca nu rezolvi nimic

| narcyx0 a răspuns:

Da filmează și în interior nu știu cât dar în multe cazuri nici nu aprind camerele dacă dai pe capul tăuhappy asa a pățit soacra mea