| Andreea2295 a întrebat:

Ce masina credeti ca s-ar potrivi unei fete de 18 ani?(exclus masinile cu 2 usi)FUNDA

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Depinde de bugetul pe care il detii. Opel Corsa daca vrei mai ieftin, daca vrei lux merge si un BMW seria 3, si un Mini Cooper Countryman, si un Matiz la fel mai ieftin, daca vrei te poti arunca si la un Audi A5... depinde de cati bani dispui. Am cateva modele la vanzare daca esti interesata dar sa imi spui pretul!

| BassHunter13 a răspuns (pentru FurtunaDiesel):

Bai tata aicea nu ii site vanzari auto! nu inteleg de ce toata lumea are in cap numai BMW gata cu bmw ia trecut vremea...sunt masini multe si de 10 ori mai tari ca bmw! Si la fata de 18 ani nu ia-si recomanda bmw...tractiune spate si pot intalni dificultati!

| FurtunaDiesel a răspuns (pentru BassHunter13):

Nu toata lumea are in cap BMW, decat cei care se pricep la masini. Singurele la ora actuala care sunt peste BMW sunt pe divizia de SUV cei de la LandRover cu Discovery 4 si Toyota cu LandCruiser cam la agalitate cu X5, a fost candva touaregul dar cu suspensia pneumatica l-au stricat, si pe segmentul de limuzine sport sunt varful de gama, nu se compara cu A6, cu Jaguarul si alte firme concurente, pe divizia de limuzine de lux lider Mercedes comparativ cu seria 7 dar din gama lui nimic nu este peste 530 xD... deci de asta prefera toti cei care au habar de domeniul auto aceasta masina!

Serios...Si de unde sti tu ca eu nu am habar in domeniu!? Noi vorbeam de masini "mici"nu de SUV! Si ca, calitate pret nu cred ca iesi mai bine cu un BMW! Si hai sa fim serios ca o fata cu mintea la cap nu isi ea un Seria 7 care ii scump! eu vb mai tare de categoria Calitate PRET! Si fix toti cocalari care nu stiu conduce un BMW si au BMW inseamna ca se pricep la masini! Eu ma pricep la masini mai bine decat crezi tu!

laughing se vede. Daca au toti cocalarii ce ma intereseaza pe mine? Este problema lor, si cocalarii de obicei au modelele de calitate destul de mica, cele tractiune spate, piele, trapa, si rahat-uri de imagine, eventual si cu 350.000 de km la bord dar nu ceva bun. Cu priceputul am mai facut invitatia pe forum si o continui cu oricine vrea, luam 2 masini identice la alegerea ta, le facem bucati si vedem cine le asambleaza cel mai repede si bine, evident, cine pierde lasa cheile de la masina pe masa si pleaca acasa! Am auzit multi care s-au laudat si din pacate pentru MirceaMMM dupa forum a pierdut un Logan cu mine, daca se mai ofera cineva e invitatul meu!

Ca sa revin la subiect nu vorbeasca de masini mici, vorbeam de masini in general, nu a spus ca vrea "O MASINA MICA" potrivita unei fete si nici nu am spus sa isi ia seria 7 desii daca ii place masina si se descurca bine in trafic d c nu? Ce conteaza ca este fata sau incepatoare? Este o idiotenie asta mai ales la masini, desii si la motociclete. Eu in `91 cand am luat permisul aveam Kawasaki de 1000 si nu am murit cum spun unii a totstiutori de zici ca sunt Monica Tatoiu ca mori. Daca nu fugi ca dementul nu conteaza pe ce mergi, poti merge fara probleme, daca mai ai si putin talent cu atat mai bine, experienta o faci in timp pe absolut orice vehicul!

Ca sa lamurim a doua problema, noi nu vorbeam de raport calitate-pret, vorbeam de o sugestie, am spus clar in primul post "DACA II PERMITE BUGETUL".

P.S.
Pune mana pe un manual de gramatica!

Pai ma lasi dracu cu gramatica ta! Poti sa mergi regulamentar daca vine un prost si s-a bagat in tine!

"BA" cum spui tu, nu te las cu gramatica fiindca nu prea e admis sa vorbesti in halul in care vorbesti tu. Din momentul din care ti-a dat primul *** pe *** nu mai ai voie sa faci greselile pe care le facicand scrii!

| Andreea2295 explică (pentru FurtunaDiesel):

Va rog frumos nu trebuie sa va certati,sunteti toti foarte talentati de aceea am apelat la voi, eu sunt fata si nu ma prea pricep, toti mi-ati fost de mare folos multumesc din sufletkiss

| FurtunaDiesel a răspuns (pentru Andreea2295):

Nu ma cert fiindca nu are rost sa imi fac nervi, sa fac riduri si sa imi cada parul laughing doar aveam o discutie contradictorie!

| Andreea2295 explică (pentru Andreea2295):

M-am uitat la toate masinile cu atentie, imi plac foarte multe dintre care mi le-ati sugerat, dar am ales 2 cele mai dragute si care imi plac cel mai mult si anume citroen si audi(A5).Apropo de bani,nu conteaza asta pentru mine, vreau sa imi iau o masina care sa ma tina, mai bine una valoroasa si buna.Nu ma deranjeaza daca este o masina "limuzina" sau "mare" nu stiu exact cum se spune, conteaza sa imi placa mie si sa ma simt bine cand ies cu eahappy. Dintre citroen si audi voi alege cu siguranta una si o sa va spun ce mi-am cumparatkiss. Multumesc frumos inca o datahappy

| FurtunaDiesel a răspuns (pentru Andreea2295):

Daca nu conteaza banii ia un Land Rover Discovery 4 si nu are moarte in veci. Eu am facut cu un Discovery 2 aproape 2 milioane de km si cand l-am vandut mergea perfect!

20 răspunsuri:
| BassHunter13 a răspuns:

Eu acum iti zic ce ar fi bun pentru fete si nu imi bat joc cu raspunsuri gen ticohappy
VW Golf4-5 VW Polo Opel Astra scurt Opel Corsa Audi A3 (in 4 usi)Seat Ibitza Peugeot 307, 206, 207,107, citroen c3 si c1, Toyota Yaris, Ford Fiesta, Ford Focus...si un Matiz nu ii rau sau un daihatsu sirion si daihatsu cuore(masina facuta de Tayota cu consum de 4, 5 l /100km garantez)Renault Clio...Stiu mai multe dar momentan nu imi vin in minte! Succes

| push2gl a răspuns:

Opel Corsa
vw polo

| Postoo a răspuns:

Mini-Crysler rosu.

| slalomprintrecretini a răspuns:

Pentru cineva cu fite mere un vw passat (chiar si vw passat cc) daca nu este vorba de fite ia-ti un bmx x6.

| oo3 a răspuns:

Tico

| Herb a răspuns:

Bmw 318 is Coupe e36 [ 1000 E in sus ]
Bmw 320 i Coupe e46 [ 3000 E in sus ]
Kia Ceed coupe
www. 4tuning/bazar.ro [ Aici gasesti ce vrei tu :).

| BassHunter13 a răspuns (pentru Herb):

Fata a zis Exclus masini in 2usi! Tu chiar din alea i-ai dat

| Herb a răspuns:

FORTUNADIESEL, nu ti se pare ca suferi de tine, eu am bmw din 92, cu tot ce ai specificat tu, si nu sunt cocalar sau cum ai spus tu, sunt un om normal!

| Ene_Maryan_1990 a răspuns:

Land rover

| danutz123 a răspuns:

Opel tigra