De ce ai vrea sa cumperi o masina inmatriculata pe BG? te costa o groaza sa o inmatriclezi pe RO. Si nu, asigurarea nu intra in pret, pentru ca asigurarea o refaci tu, pe numele tau, daca se schimba proprietarul
Merita, da. Problema e ca nu e inmatriculata in Romania si n-o sa mai poti circula cu ea in curand.
Daca dai banii astia pe ea este cea mai mare pacaleala pentru ca:este euro 2 sau 3, este inmatriculata pe Bulgaria si nu va fi a ta niciodata, costa taxa cat masina si risti sa ramai cu banii dati si fara masina.De ce nu-ti iei tu masina inscrisa in Romania pentru ca gasesti cu putin efort la banii astia? Te incanta o asigurare si o verificare? Ma mir ca nu a spus ca o da si cu plinul facut...
Am fost si am vazut masina motorul trage bine, nu bate nimic pe ea, doar ca nu e foarte bine intretinuta din punct de vedere estetic.
Astept pareri in continuare.
Nu stiu ce sa zic acum imi dau si eu cu parerea, e inmatriculata pe BG, nu ar fi o proplema ca stai asa cu ea, dar acum depinde si ce vrei daca vrei o masina de durata nu o lua. poate te incanta marca si motoru dar studiaza si tu piata daca ai mai putea sa faci rost de inca macar 1. 000E ai avea mai multe variante de unde poti alege si inmatriculate, + ca eu unu nu sunt fan masinilor pe Diesel
anonim_4396 întreabă: