Imi plac Honda si Yamaha motoare de calitate! Mai sunt Harley Davidson; Aprilia; BMW; Suzuki;"First Bike" (lumea spune ca nuss pune dar eu am cu totul alta parere); Kymco; rieju; SI UIMITOARELE KTM.
Uite mie imi place:
1)De la Yamaha modelele: R1; R6; TDM; Raptor si ViRago
2)DE la Honda:CBR; hornet
3)Ducati nu prea imi plac dar imi plac:848; 1098; 1198
4)La BMW imi plac:R 1200 gs; R1200; G 650
Imi plac si celelalte dar nu mai are rost sa vorbim.
Din cele enumerate de tine in ordine 1)Honda; 2)Yamaha:3)Ducati.
Dar daca ar fi dupa mine as alege:
1)BMW
2)Honda-CBR600
3)Yamaha-rapide
4)KTM-are multe motociclete de enduro
Asta e asa cum imi plac mie la aspect dar financiar as alege Honda cbr600 e doar 6000 euro parca.
(1) 2004 Honda RC51 (2) 2004-2009 ApriliaRSV 1000 R FACTORY (3) 2010 Aprilia RSV4 Factory (4) 2006-2007 Kawasaki ZX-10R si mai sunt unele modele de motociclete mai vechianii 70-80 si 90.
@Pingu inca nu am condus un Ducati, si cred ca as prefera un scuter, pentru ca la cat sunt eu de nebun ducati o sa imi placa, si o sa ma faca sa merg repede ...si... iti dai seama la ce se ajunge.
In motomondialul de viteza cel mai mult imi place Yamaha pentru ca acolo concureaza Valentino Rossi.De la anul va trece la Ducati si vom vedea ce va fi...
Bună!
Dacă vreodată mi-aş cumpăra o motocicletă de viteză, cu siguranţă ar fi Ducati.De ce? Nu ştiu la ce emisiune am văzut, dar la viteză putea întrece un avion dracu să-l ia de ce tip era că nu ştiu; pe lângă asta, cel care o conducea spunea că e "SEXUL ÎN AER LIBER".
Ştii ce nu-mi place? Aripa aia din spate, nu ştiu, mi se pare cam bădărană, habar nu am de ce...
Bye!