| Amely21 a întrebat:

Bună! Ce să fac, ca să iau orașul(traseul) mai ușor? Am emoții.

Răspuns Câştigător
| Dariaantonia a răspuns:

In primul rand, sa te gandesti ca politistul de langa tine e doar un simplu om, gandeste ca si cum l ai fi luat la ocazie big grin acum 5 ani cand am dat examenul eu asa am gandit, ca e doar un simplu om, care ma insoteste, sau ca l-am luat la ocazie... m-a ajutat. Trebuie sa gandesti pozitiv, sa nu lasi gandurile negative sa te copleseasca. Te imbratisez si iti urez mult mult succes love struck

3 răspunsuri:
| Paul754880338 a răspuns:

Sa iti stapanesti emotiile si sa arati siguranta si stapanire de sine. Examinatorul de langa tine, va avea o misiune si mai grea. Sa afle daca ai emotii la examen sau esti emotiva si pripita in luarea deciziilor tot timpul, asta inseamnand in viziunea sa, un sofer precipitat si periculos in plus pe sosea si asta cu acordul sau daca iti da permisul sau liniste si pace in mintea sa daca nu lasa un astfel de sofer sa conduca. Deci calmeaza-te, concentreaza-te si arata ca asa esti tu de fapt. Succes!

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ia o cinzeaca inainte! Bine, nu cumva sa faci asta, ca pici instant. Fa ceea ce te relaxeaza. Eventual topai, alergi pe loc, genuflexiuni, de-astea. Fara cafea si alte nenorociri care sa te dea peste cap si mai tare. Un ceai de tei la termos, eventual.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Atenție mărită pe pietoni, indicatoare, semnalizările tale și a celorlalți participanți, atenție la încadrarea pe benzi, nu forța intersecțiile, nu forța sensul, stopul e stop, cedează îl transformi și pe el in stop, virajele la 90 de grade le faci cu treptata a1a. Fără emoții că nu te bate nimeni, nu înțelegi comanda, îl întrebi fara frica sau rușine, e obligat să-ți răspundă. Sesizezi o "mangleală" din partea lui, vorbești cu voce tare (examenul e înregistrat video și audio). Cel mai important, trage de timp (nu la modul nesimțit).