Nu se mai completeaza proprietarul in CIV, am inteles ca in curand se vor putea face inmatricularile online, fara a mai merge la ghiseu, iar acesta ar fi primul pas in acest sens.
Politia completeaza pe civ, in niciun caz tu cu pixul.
de aia e si printre documentele cerute cand depui dosarul la politie
https://dgpci.mai.gov.ro/......22012c2b81
Așa ar fi normal, dar sunt prea "ocupați". Și eu am înmatriculat de curând o mașină, la fel au procedat. La proprietarul anterior, la fel.
Bun, si eu ce am cu ceea ca ei nu au "chef" de lucru? Vreau actele in regula, ca dupa tot ei te bat la cap ca nu ai totul conform.
In primul rand, operatiunile de inmatriculare a autovehiculelor nu au de a face cu politia, doar la posturile de politie in mica masura, unde unul dintre politisti se ocupa de intocmirea unor documente.
DGPCI se subordoneaza MAI, nu politiei.
Completarea CIV-ului o face doar Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor
În mod normal, ar trebui să ai pe coloana din dreapta semnătura și ștampila de la DRPCIV. Pe coloana din stânga poți completa singur.
Da, si cum obtin stampila aia de la ei?
Sllalut. Stai linistit. Sa. Modificat legea acum 2 saptamani! Nu se mai trece noul proprietar in carte, diar certificatul o sa vina pe numele tau. E. Totul in regula
Poti sa trimiti unde scrie asa ceva?
Atunci la ce mai sunt paginile alea pe CIV, si in general, nu prea are logica