Asta te roade pe tine, cum sa-l saluti mai bine la sfarsit? Eu personal i-as spune, la revedere, numai bine!
Normal si de drept, la prima ora de condus instructorul iti prezinta bordul masinii, da exemple cu situatii din trafic, va spune cum vor decurge sedintele de conducere etc.
Daca faci pe un Logan, nu prea are ce sa explice, sunt putine butoane te va plimba putin, nu cu viteza mare. Depinde si daca ai mai fost intr-o masina pana acum, cum te descurci cu ambreiajul, schimbatorul, insa mai intai trebuie sa capete incredere in tine ca sa te lase sa mergi mai tare.
Si al meu era tot cam in intervalul asta de varsta, eu ii spuneam "noroc" atunci cand intram in masina si "sanatate" cand ieseam nu asta e asa de important, e la fel ca si orice adult.
Important este sa iti dai silinta la conducere, sa recapitulezi si teoria, ca indata vine sala, sa fii atent(a) la ce explica si sa dai dovada de bun simt.
Pe mine m-a plimbat in prima ora printr-un sat de langa orasul meu. M-a invatat sa asigur masina la sfarsit, m-a rugat sa fiu bland cu ambreiajul, chestii de baza. E frumoasa scoala dupa ce-i prinzi gustul.
Mult succes!
anonim_4396 întreabă: