| cd0404 a întrebat:

cum vi se pare Audi a9 2015

Răspuns Câştigător
| maraciucaeviata420 a răspuns:

Noul Audi A9 Concept Car arata incredibil. Nu doar asta, dar va avea doua caracteristici unice fata de masinile de pana acum: isi va schimba culoarea la alegerea soferului si chiar se va repara singura!

Masina va fi un hybrid ce se va adapta la cerintele viitorului, cu un parbriz imens ce se va intinde pe aproape toata lungimea masinii.

4 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns:

Au furat astia de la ford de data asta sau mai bine zis de la aston martin cu grila aia. se fura unii pe altii in ziua de azi, daca te uiti la interiorul cls-ului vezi ca seamana cu cel de pe seria 5 de la BMW, noul A class seamana cu noul volvo v40, ford focus, fiesta mondeo etc... au grila de aston martin, cei de la audi repede repede si ei sa fie la fel... orice ar fi, o masina foarte scumpa a9 si din cate observ s-ar putea sa fie un simplu concept, nu m-am interesat de masina dar din imagini imi cam pot da seama.toate-s la fel, daca te uiti la VAG, mai toate masinile lor sunt aproape la fel. acelasi design si materiale, plastic vopsit, poliuretan moale etc.

| LTAA a răspuns:

Nu stiu nimic de A9.

| LadyLilith a răspuns:

Este absolut nemaipomenita. Foarte frumoasa, eleganta, o ador. Audi ramane masina mea preferata.

| NakaTaka a răspuns:

Pai caroseria arata ceva gen Sci-Fi dar interiorul e intr-un fel mai ``turtit``.Are multe sisteme noi cum ar fi GPS, Klimatron etc.

Întrebări similare