Sa puna o camera de filmat (proovizorie ) apoi filmarea se v-a duce la politie si va primi bani de paguba, acei infractori vor plati, sau sa parcheze masina in alta parte!
Sau se duke fara filmare la politie, iar politzia ia amprente.
Stie politzia ce sa faca
-ar putea chema politia
-ar putea lega langa masina un caine rau(pittbull sau rotwiller)
-ar sta o zi intreaga afara sa prinda vandalistul
-ar putea pune masina intr-un garaj
-ar putea pune masina intr-un alt loc in care vandalistul sa nu stie
-ar putea sa apeleze la anumite persoane care il pot ajuta sa-l prinda pe vandalist sper ca te-am ajutat
...colegul gabyvlad are dreptate-o înregistrare video rezolva problema; sau se poate pune un anunț pe parbrizul mașinii in care să fie avertizat ca e filmat, dar de fapt sa nu existe nici o cameră; ca atunci cînd iti pui pe poartă *atenție! câine rău!* dar în fapt nu ai așa ceva; cam ăsta ar fi răspunsul meu. asta dacă lucrurile stau chiar așa! mai e și varianta ca mașina sa fie emmo si deci ca ea să-si facă singură rau...; nu știu, zic și eu!
Sa bage masina in garaj, nu se poate deoarece toate se distrug acum. de parcat in alta parte cam tot aia ar fi, ca ar putea sa o caute. Singura solutie ar fi camera de filmat sau cum a spus Paul3773 un anunt pe parbriz, cum ca s-ar filma. Multumesc tuturor!
De doua zile a adus masina acasa de la reparatii, a platit si asigurarea o parte. Mai participa si acum la cheltuieli?
Sa puna o camera de filmar, sau sa stea o seara de sase cu lopata pe umar si sa vezi ce se potoleste dupa o lopata in frunte.
GoreaCodrin întreabă: