| MissYouToo a întrebat:

Cunosc pe cineva care tot o pateste cu masina, ba ii taie cauciucurile, ba o zgarie toata, mai nou a dat cu vopsea pe parbriz. Cred ca e o razbunare, dar chiar nu poate face nimic impotriva acelei persoane? Mai are un pic si trebuie sa se mute ca sa mai aiba masina.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| GabyAdicaEu a răspuns:

Sa puna o camera de filmat (proovizorie ) apoi filmarea se v-a duce la politie si va primi bani de paguba, acei infractori vor plati, sau sa parcheze masina in alta parte!

7 răspunsuri:
| meedanyy a răspuns:

Sau se duke fara filmare la politie, iar politzia ia amprente.
Stie politzia ce sa facawinking

| Alberto_8291 a răspuns:

-ar putea chema politia
-ar putea lega langa masina un caine rau(pittbull sau rotwiller)
-ar sta o zi intreaga afara sa prinda vandalistul
-ar putea pune masina intr-un garaj
-ar putea pune masina intr-un alt loc in care vandalistul sa nu stie
-ar putea sa apeleze la anumite persoane care il pot ajuta sa-l prinda pe vandalist sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...colegul gabyvlad are dreptate-o înregistrare video rezolva problema; sau se poate pune un anunț pe parbrizul mașinii in care să fie avertizat ca e filmat, dar de fapt sa nu existe nici o cameră; ca atunci cînd iti pui pe poartă *atenție! câine rău!* dar în fapt nu ai așa ceva; cam ăsta ar fi răspunsul meu. asta dacă lucrurile stau chiar așa! mai e și varianta ca mașina sa fie emmo si deci ca ea să-si facă singură rau...; nu știu, zic și eu!

| kiddycud a răspuns:

Sa o bage in garaj.

| MissYouToo explică:

Sa bage masina in garaj, nu se poate deoarece toate se distrug acum. de parcat in alta parte cam tot aia ar fi, ca ar putea sa o caute. Singura solutie ar fi camera de filmat sau cum a spus Paul3773 un anunt pe parbriz, cum ca s-ar filma. Multumesc tuturor!

| MissYouToo explică:

De doua zile a adus masina acasa de la reparatii, a platit si asigurarea o parte. Mai participa si acum la cheltuieli?sad

| FurtunaDiesel a răspuns:

Sa puna o camera de filmar, sau sa stea o seara de sase cu lopata pe umar si sa vezi ce se potoleste dupa o lopata in frunte.