Dupa raspunsul tau irelevant, tind sa cred ca "2007" din username-ul tau vine de la anul in care te-ai nascut. Ti-a venit buletinul?
Daca te uitai la contul meu ai fi vazut si anul nasterii.
2007 este anul cand am trecut de la pc la laptop, inteligență.
Si nu ai spus care America. De Sud sau de Nord.
Nu poti cu permis romanesc, nici daca esti incepator si nici daca esti avansat, dar poti sa-ti iei permis international si cu acela poti sofa.
In America nu exista permise de incepator sau de alta natura.Aici permisu este permis,cand ai permis,ai permis si aia e tot,conduci masini de categoria permisului luat, asta din ziua cand ai trecut testul.
Ba poti conduce si camioane si autobuze, tot cu permisul ala de autoturisme, asta daca conduci camionul in scop personal si nu pentru afaceri, ori autobuzul doara cu familia ta, nu sa faci curse cu oameni.
Daca ai intrebari ma gasesti pe aici
Cand ai permis aici, ai permis, conduci orice masina ca este cu transmisie automata sau manuala, nu intereseaza pe nimeni, nu exista permis pentru masina cu transmisie automata si altul pentru manuala, asa cum am auzit ca ar fi prin RO tara oricaeri minunatii ce auzi pe acolo cred ca si luna se opreste din mers si se minuneaza
terry11 întreabă:
anonim_4396 întreabă: