Esti prea mic ca sa te gandesti la motoare sau bani multi.Tu o iei precum un joc dar NU este, in realitate banii se fac greu
1.Nu iti cumpara motoreta, tatal meu a facut transplant de ficat si a luat de la un motociclist ficatul=>Motociclistii sunt automat donatorii(adica trebuie sa moara la un moment dat).
2.despre bani nu iti face griji, mai ai pana la 18, se pot intampla multe(poate castiga taicato la LOTO).
Dar iti recomand bucuros sa nu devii motociclist
Funda te rog frumos?
Pai daca ala care i-a dat ficatu lu tacto merge cu 200 la ora nu inseamna ca toti sunt la fel. Oricum minti fiindca in Romania s-au facut doar 3 transplante de ficat chiar am vazut o statistica pe realitatea, ambele cu organe din Africa, de aici era si reportajul ca organele vin din tari din lumea a 3-a si sa nu incepi cu minciuni ca s-a operat in Kongo tacto si alte prostii, omu vrea sa dea de permis si lasa-l, daca merge regulamentar si frumos nu o sa pateasca nimic. Nu mai manca tu **** ca trebuie sa moara la un moment dat, parca tu nu mori mah? Crezi ca tu traiesti la infinit dar nu o sa moara pe motocicleta oricum, daca mergi frumos poti murii din orice alta cauza dar nu omorat de motocicleta!
Aici e faza de placerea de a conduce.nu tb sa mergi cu 200. depinde sin de om
Ms ca mi dai reptate
Cu placere!
Jefuind o banca...
La munca logic. Invata si apoi vei fi independent. Si pe la 25 de ani vei avea bani si pentru aia.
Si eu imi rup capu inca cum sa imi iau motor, sper sa strang ceva bani pana in vara o mie 2... si sa achizitionez ceva mai rabla pentru inceput, toate cele bune!
Pasiunea pentru 2 roti. si inca ceva totul o sa vina de la sine.
Da-i pace la ala cu ficatul lui...
Baiete,, permisul pentru moto il iai la 21 sau 24 ani,, os stringi bani pin atunci
Nu-l descurajati! Te cred Bodighno chiar daca ai o varsta mica, pasiunea asta nu tine de varsta, totusi am vazut in Italia motoare mult mai frumoase si ca design si performanta la mana a2a si aratau impecabil. Sfatul meu, daca tot vrei sa-ti cumperi un motor cand vei mai creste bineinteles cumpara un Ducati sunt bestiale. Puterea fiind aceeasi c-a la Kawasaki.
88cosmi88 întreabă: