| Dyia67 a întrebat:

Buna, de pe ce site sa învăț pentru școala de șoferi, gen un site unde intra aceleași întrebări?

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cel mai bine este sa studiezi legislatia rutiera, in principal Codul rutier si Regulamentul de aplicare si apoi poti face chestionare de pe drepciv.ro, este site-ul oficial al Directiei de permise.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Aici:
https://www.drpciv.ro/dlexam
E site-ul oficial al politiei/permise.

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns:

ScoalaRutiera.ro, au si mediu de invatare si mediu de testare si au intrebarile de la examen. Si desigur, site-ul oficial DRPCIV.

| Mavni a răspuns:

De nicaieri nu intra aceleasi intrebari.
Nu incerca sa inveti pe de rost ca vei pica cu succes. Studiaza legislatia.

| Anamaria9916 a răspuns:

Pe mine m-a ajitat mult o aplicație "Școala rutieră". Acolo găsești video-uri bine explicate din materie, dar și materie scrisă. De asemenea ai întrebările care vor fi la examen împărțite pe capitole. După ce termini un capitol ( spre exemplu semnele) poți face toate grilele de la capitolul respectiv. Ai și posibilitatea să faci chestionare cu toate capitolele amestecate, exact ca la examen.
Spre deosebire de alte pagini sau aplicații, după ce ai răspuns la întrebare, jos ai și explicații + dacă ai nelămuriri poți pune întrebări.
Eu am folosit doar această aplicație și am luat 26/26 din prima. Am trecut prin toți pașii aplicației, chiar îți recomand.
Mult succes! happy

| Anamaria9916 a răspuns (pentru Anamaria9916):

Https://www.google.com/......ps?/search
Așa arată semnul aplicației. Eu m-am pregătit 4-5 zile maxim.