Are o chestie de ridici de ea in sus si bagi in marsalier unde e treapta 1.
https://www.pieseauto.ro/......12490.html
Ia tu permisul, pe urma masina si cand ai sa te urci la volan nu ai decat sa pierzi fix 2 minute sa vezi cum intra in marsarier. Serios ca nu e nevoie sa te informezi cu 10 luni înainte
Nu sunt 10 luni până voi lua permisul! Sunt câteva zile?♀️ Și nu o să fac experimente pe mașina mea!
Ma bucur ca esti sigur ca iei din prima. De unde era sa stiu eu ca tu dai examen in cateva zile.
Experiment? Serios? Sa folosești schimbatorul de viteze e un experiment? Looool
Voiai sa stie lumea ce masina conduci tu cand o sa ai prmis? Si eu cand o sa am permis de naveta spatiala o sa conduc nava aia din razboiul stelelor, ai idee cam ce trebuie sa fac?
Depinde ce A6, daca e model in 6viteze, R-ul este in stanga fata, si trebuie sa apesi pe schimbator, dar daca e in 5 viteze, R-ul e in dreapta spate, si nu, nu trebuie sa apesi pe schimbator.
Ori tragi de schimbatori, ori apesi pe el, oricum asta e cea mai mica grija a ta, vezi tu cu dimensiunea masini cu punctele moarte eu si la aproape 1 an de permis tot imi da cu virgula punctele moarte.
Orele de condus le fac pe altă mașină. Și am învățat să bag în marșarier pe mașina aia, voiam să știu dacă e diferit la alte mașini sau la toate se apasă în jos.
Anumite „butoane", manete și funcții sunt standard pe orice mașină. Baftă, să conduci responsabil!
Da,trebuie să apeși pe maneta ca sa bagi in marșarier și orice schimbător are inscripții cu vitezele și marșarierul.
Mulțumesc!
Cu plăcere
anonim_4396 întreabă:
aimullah123 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
David24876 întreabă: